Temizlik, bakım ve onarım çalışmaları sürüyor

Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde temizlik, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Havuzlar Mahallesi'nde temizlik çalışması yapan ekipler 10

GÜNDEM 18.09.2020 14:56:00 0
Temizlik, bakım ve onarım çalışmaları sürüyor

İlçe genelinde görüntü kirliliği oluşturan hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıklarının vatandaşların talebi üzerine katı atık toplama, taşıma ve bertaraf ücreti karşılığında Çorlu Belediyesi ekipleri tarafından temizlendiğini belirten Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Güner Çetin “Ayrıca yine vatandaşların talebi üzerine atık elektronik eşyalar toplanarak geri dönüşüme katkı sağlandı” dedi.

 

“KAPSAMLI ÇALIŞMALAR GERÇEKLEŞTİRİLECEK”

 

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin Havuzlar Mahallesi’nde gerçekleştirdiği kilit taşı döşeme çalışmaları sonrasında yolda biriken inşaat malzemeleri ile kumların da temizlendiğini belirten Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Güner Çetin “Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Havuzlar Mahallemizde temizlik çalışması gerçekleştirerek vatandaşlarımızın daha güzel ve daha sağlıklı bir ortamda yaşamasını sağladı. Bundan böyle her hafta iki mahallemizde bu şekilde kapsamlı çalışmalar gerçekleştirilecek” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ