Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çıtayı sürekli daha yükseğe çıkardık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemiyle düzenlenen 140. AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda katılımcılara hitap etti. Toplantıya AK Parti Tekirdağ İl BaşkanÄ?

GÜNDEM 17.09.2020 15:02:00 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çıtayı sürekli daha yükseğe çıkardık

 

 

Geçtiğimiz ay 19 yaşını tamamlayan AK Parti’nin, siyasette de yönetimde de icraatta da bölgesel ve küresel politikalarda da rüştünü ispat etmiş, tarihe damgasını vurmuş bir parti olduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Türkiye'de kuruluşundan itibaren girdiği her seçimde istisnasız birinci çıkan tek parti, AK Parti'dir” dedi. Her geçen gün üye sayısını artırarak tabanı genişlettiklerini ifade eden Erdoğan, “AK Parti, sadece bu yıl yaptığı 601 bin yeni üyeyle pek çok toplam sayısını geride bırakmıştır. Üstelik bu 601 bin yeni üyenin yarısını 18-25 yaş arasındaki gençler oluşturuyor” dedi. 10,5 milyon üyeyle âdeta Türkiye'nin sekizde bir oranındaki modeli durumunda olduklarını kaydeden Erdoğan, bugüne kadar ilçelerin yüzde 59'unda kongreleri tamamladıklarını kaydetti.

 

“EKİM ORTASINDA BAŞLATMAYI PLANLIYORUZ”

 

İl kongrelerine de ekim ayı ortasından itibaren başlatmayı planladıklarını belirten Erdoğan, bazı kongrelere telekonferans yoluyla iştirak edeceğini, bazılarına ise bizzat katılacağını söyledi. Büyüyen, güçlenen, öz güveni gelişen bir ülke olarak çıtayı sürekli daha yükseğe çıkardıklarını söyleyen Erdoğan, “2023 hedeflerimizle milletimizin geleceğe ilişkin umutlarına ve beklentilerine cevap verecek bir vizyon ortaya koyduk. Dünyanın en büyük 10 ülkesi arasına girmeyi amaçlayan bu vizyon doğrultusunda çok daha büyük atılımların hazırlıklarına giriştik” dedi. Milletin desteğiyle ülke için doğrusu, hayırlısı ve iyisi neyse onu yapmaya devam edeceklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Teşkilatlarımızın, yaptıklarımızı ve hedeflerimizi halkımıza çok iyi anlatması bu bakımdan önemlidir. Bizim eksik bıraktığımız her yerin, yalan ve yanlış, fitne odakları tarafından doldurulması kaçınılmazdır. Bunun için gece gündüz milletimizle birlikte olacağız, ona kendimizi ifade edeceğiz ve vizyonumuzu paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

 

“YÜRÜTTÜĞÜMÜZ ÇALIŞMALARI AKTARDIK”

 

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan da toplantı ile ilgili yaptığı değerlendirmede “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Genişletilmiş İl Başkanları Toplantımızı, İl Kadın Kolları Başkanımız Nihal Köşdere, İl Gençlik Kolları Başkanımız Burak Kağan Oğuz’un katılımıyla video konferans yöntemiyle gerçekleştirdik. Ülke gündemini değerlendirdiğimiz toplantımızda şehrimizde yürüttüğümüz çalışmaları aktardık. Ülkemiz ve şehrimiz için her zaman aşkla ve şevkle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ