AK Parti'de kongre tarihi belli oldu

AK Parti koronavirüs salgını dolayısıyla Mart Ayında ara verdiği kongre sürecini geçtiğimiz ay yeniden başlatmış ve ilçe kongreleri 8 Ağustos tarihi itibari ile yeniden yapılmaya başlanmıştı. Tek

GÜNDEM 15.09.2020 15:50:00 0
AK Parti

 

 

Tekirdağ’da 8 Ağustos’ta Muratlı ile başlattığı ilçe kongrelerine 9 Ağustos’ta Şarköy, 29 Ağustos’ta Saray, 12 Eylül’de Malkara ve 13 Eylül’de Hayrabolu ile devam eden AK Parti, Kapaklı İlçe Kongresinin tarihini de belirledi. Kapaklı 3. Olağan İlçe Kongresi 20 Eylül Pazar günü saat 13.00’da ÇOSB Kapaklı Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak.

 

SEÇİME TEK LİSTE İLE GİRMESİ BEKLENİYOR

 

Salih Bezgin’in 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde belediye başkan aday adaylığı için ilçe başkanlığı görevinden istifa etmesinin ardından AK Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı görevine Ercan Üçel atanmıştı. Yaklaşık 1,5 yıl ilçe başkanlığı görevini yürüten Üçel’in, genel merkez tarafından görevden alınmasının ardından bir süre ilçe başkanlığına Mehmet Aymak vekalet etmişti. 8 Temmuz’da AK Parti Kapaklı İlçe Başkanlığına atanan Recep Biyik’in seçime tek liste ile girmesi bekleniyor.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU