Belediye, Ak Çözüm Merkezi'ni hizmete açıyor

Vatandaşlara daha hızlı ve çözüm odaklı hizmet verebilmek amacıyla Ak Çözüm Merkezi projesini hayata geçirdiklerini kaydeden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, "Ak Çözüm Merk

GÜNDEM 11.09.2020 18:58:00 0
Belediye, Ak Çözüm Merkezi

 

Ortacami Mahallesi Yeni Çarşı Sokak’ta bulunan Ek Hizmet Binası’nın giriş katında hayata geçirilen Süleymanpaşa Belediyesi Ak Çözüm Merkezi, 11 Eylül Cuma saat 18:00’da düzenlenecek törenle hizmete açılacak. Açılış töreni salgın tedbirlerine uygun şekilde maske kullanımı ve sosyal mesafe kuralları çerçevesinde gerçekleştirilecek. 

 

“DAHA HIZLI HİZMET ORTAYA KOYACAĞIZ”

 

Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Süleymanpaşa’da yaşayan herkesin belediyecilik hizmetlerinden daha hızlı yararlanmasını sağlayacak, her türlü talep, şikayet ve öneriyi ilgili birimlere hızla ileterek, en kısa sürede gereğini yapıp geri dönüş sağlayacak olan Ak Çözüm Merkezi, vatandaşı ve vatandaşın taleplerini merkeze alan Gönül Belediyeciliği anlayışının bir sonucu olarak ortaya çıktı. Ak Çözüm Merkezi ile daha hızlı ve etkili bir hizmet ortaya koyacağız” ifadelerini kullandı.  

 

“ÇÖZÜME KAVUŞTURACAĞIZ”

 

Başkan Yüksel, “Göreve geldiğimizde yaptığımız ilk şey, imarla ilgili başvurularda haftalarca belge bekleyen vatandaşlarımızın sorununu çözerek imar durum belgesini 1 iş gününde vermek olmuştu. Şimdi de tüm belediyecilik işlemlerinde bürokrasiyi en aza indirerek, hemşehrilerimizin en hızlı şekilde işlemlerini gerçekleştirebilecekleri, sorunlarına doğru çözümleri ya da çözüm adreslerini bulabilecekleri bir hizmet olan ve belediye olarak çok önemsediğimiz Ak Çözüm Merkezimizi şehrimize kazandırıyoruz. Hemşehrilerimiz gelip bize anlatacak, Allah’ın izniyle biz belediye olarak çözüme kavuşturacağız. Açılışımıza tüm halkımızı davet ediyorum. Şimdiden hepimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Menşure KARDEŞ