Koronavirüs denetimleri Çerkezköy'de de yapıldı

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il Valiliği'ne gönderilen ek genelge doğrultusunda Çerkezköy'de koronavirüs denetimi yapıldı. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban başkanlığ

GÜNDEM 4.09.2020 17:51:00 0
Koronavirüs denetimleri Çerkezköy

 

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban başkanlığında yapılan denetimlere; Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Engin, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Tayfun Şerifoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa As katıldı. 

 

KAYMAKAM ABBAN, VATANDAŞLARI UYARDI 

 

81 ilde eş zamanlı olarak yapılan denetimlerde Çerkezköy’de ilk olarak taksici esnafı denetlendi. Kaymakam Atilla Selami Abban, taksicileri koronavirüs kurallarına uymaları yönünde uyararak, “Taksilerde dezenfektan kullanımına dikkat edilmeli” dedi. Ardından Atatürk Caddesi’ndeki iş yerleri denetlendi. Kaymakam Abban, cadde üzerinde sosyal mesafe kuralına uymayan ve maske takmayan vatandaşları da uyardı. Banka ATM’leri ve PTT gibi yerlerde oluşan kuyruklarda hem maske hem de sosyal mesafe kuralına uyulması gerektiğini vurgulayan Kaymakam Abban, maske takmayan bazı iş yerlerine idari para cezası uygulanması talimatını verdi. Kaymakam Abban ve beraberindeki denetim ekibi, denetimleri Öztrak Caddesi’nde sürdürdü. 

 

HABER / BUSE SERİN