"Kızılpınar'ın en büyük park ve yeşil alanı olacak"

Çerkezköy Belediyesi ekiplerinin Kızılpınar Gültepe Mahallesi Aydın Sokak'ta bulunan 6 bin 315 metrekarelik yeşil alanda park ve yeşil alan yapım çalışmalarına başladığını kaydeden Çerke

GÜNDEM 2.09.2020 15:22:00 0

 

Kızılpınar Gültepe Mahallesi Aydın Sokak’ta bulunan 6 bin 315 metrekarelik yeşil alanda park ve yeşil alan yapım çalışmalarına başladı.

 

BU YIL İÇİNDE TAMAMLANACAK

 

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Akay, “İçerisinde spor alanları, yürüyüş alanları, çocuk oyun grupları, dinlenme alanları ve fitness gruplarının olacağı parkımızı bu yıl içinde tamamlayarak, Kızılpınar Gültepe Mahallesi sakinlerimizin hizmetine sunacağız” dedi. 

 

 

PEYZAJ DÜZENLEMELERİ YAPILACAK

 

Akay, “Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılan ihale kapsamında Aydın Sokak’ta bulunan 6 bin 315 metrekarelik yeşil alanın 4 bin 179 metrekarelik kısmında park ve yeşil alan imalatı çalışması gerçekleştirilecek. İhale kapsamında Aydın Sokak’ta bulunan 6 bin 315 metrekarelik yeşil alanın 4 bin 179 metrekarelik kısmında çalışmalarımız başladı. Çalışmalar kapsamında Aydın Sokak’ta futbol sahası, basketbol sahası, çocuk oyun alanı, fitness alanı, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, peyzaj düzenlemeleri yapılacak” ifadelerini kullandı. İhale kapsamında yapılacak alanın 4 bin 179 metrekare olduğunu belirten Vahap Akay, kalan 2 bin 136 metrekarelik alanda da Çerkezköy Belediyesi olarak çevre düzenlemesi ve peyzaj yapılacağını ve çalışmalar tamamlandıktan sonra Aydın Sokak’ta toplam 6 bin 315 metrekarelik bir park ve yeşil alanın Kızılpınar Gültepe Mahallesi sakinlerine kazandırılacağını ifade etti.

 

Haber / Buse SERİN