Edirne merkezli 5 ilde operasyon

Edirne merkezli 5 ilde uluslararası uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen 11 şüpheliye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonlarda gözaltına alınan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 3´ü

GÜNDEM 31.08.2020 17:34:00 0
Edirne merkezli 5 ilde operasyon

 


Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından uluslararası uyuşturucu ticareti yapan şüphelilere yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 5 ilde eş zamanlı operasyon yapıldı.

 

UYUŞTURUCU MADDELER ELE GEÇİRİLDİ

 

Operasyon kapsamında İstanbul´da belirlenen adreslere baskın düzenlendi. Baskında N.Y., E.B. ve F.A. adlı şüpheliler, 4 kilo 220 gram uyuşturucu ve 6 gram Hint keneviri ile ele geçirildi. 3 şüpheli sorgularının ardından sevk edildikleri adliyede, mahkeme tarafından tutuklandı. Operasyonun devamında ise Edirne´de Ş.P., G.G. ve İ.T. isimli şüpheliler gözaltına alındı. 82 kök Hint keneviri ile uyuşturucu madde ve 1 tabanca, 45 tabanca mermisi ile 3 av tüfeği ele geçirildi. Şüpheliler, sevk edildikleri adliyeden adli kontrol şartı ile salındı. İlk 2 operasyonda yakalanan şüphelilerin verdikleri bilgiler doğrultusunda S.G. ve G.K. İstanbul´da, M.K. Muğla´nın Marmaris ilçesinde, İ.B. Ankara´da, S.Y. de Kırklareli'nde yakalanarak, gözaltına alındı.  Edirne'ye getirilen şüpheliler adliyeye sevk edildi.

 

Haber  / Yener AKBABA