Albayrak: Şehir Hastanesi'nin yolları birinci gündemimiz

Süleymanpaşa'da yapımı tamamlanmak üzere olan Şehir Hastanesi'nin bağlantı yolu çalışmalarının sürdüğünü belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Å

GÜNDEM 27.08.2020 17:20:00 0
Albayrak: Şehir Hastanesi

 

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri tarafından yürütülen Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin çevre yolu bağlantısını sağlayacak olan alternatif yol yapım çalışmalarında sona gelindi. 

 

 

TOPLAM 30 BİN METREKARE YOL YAPILDI

 

Devam eden yol yapım çalışmalarını inceleyen ve yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Albayrak, “Şehir Hastanesi hasta kabulüne başlamadan yollar tamamlanacak. Şehrimizin geleceği ve vatandaşlarımızın sağlığı için Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin yollarını gündemimizin birinci sırasını aldık. Bu konuda hiçbir siyasi ayrım gözetmeksizin çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz. Bağlantı yol çalışmasında bugüne kadar 17 bin metrekare SSB beton yol, 13 bin metrekare BSK Asfalt olmak üzere toplam 30 bin metrekare yol yaptık. Vatandaşlarımızın hastaneye rahat bir şekilde ulaşmalarını sağlamak amacıyla çevre yolu bağlantılarını gerçekleştiriyoruz. Hedefimiz; şehir hastanemiz hasta kabulüne başlamadan yol yapımını tamamlamak. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Tekirdağ için, halkımız için çalışmaya devam ediyor. Şehir hastanesinin yolları şimdiden halkımıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN