Başkan Ata, Marmaraereğlisi Belediyespor'u yemekte ağırladı

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselen Marmaraereğlisi Belediyespor'u yemekte ağırladı. Başkan Ata, "Yeni transferler yaparak kadromuzu daha da güçlendir

SPOR 21.08.2020 17:57:00 0
Başkan Ata, Marmaraereğlisi Belediyespor

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, gelecek sezon BAL’da, mücadele etmeye hak kazanan Marmaraereğli Belediye Spor Kulübü için bir kutlama yemeği düzenledi. Kasaba Restoran’da düzenlenen akşam yemeğine Belediye Başkanı Hikmet Ata başta olmak üzere Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek, Marmaraereğlisi Belediyespor Kulübü Başkanı Servet Ünal, kulüp yönetimi, teknik ekip ve futbolcular katıldı.

 

“KADROMUZU DAHA DA GÜÇLENDİRECEĞİZ”

 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, yemekte yaptığı konuşmada, alınan başarıdan dolayı futbolcuları kutlayarak spora ve sporcuya her zaman destek olacaklarını, Marmaraereğlisi’nde sporun gelişmesi için çalışacaklarını belirterek, “Emek verince, bir ve beraber olunca, gönül birliği yapınca başarı geliyor. Bu başarılarından dolayı ben kendilerine ilçem adına, sonsuz şükranlarımı sunuyorum ve bu başarının devamını diliyorum. Bundan sonraki süreçte tabi ki işimiz daha zor. Yeni transferler yaparak kadromuzu daha da güçlendireceğiz. BAL Liginde mücadele etmek kolay olmayacak olsa da kulübümüze güvenimiz sonsuz. Desteğimiz her zaman arkanızda. Allah yardımcınız olsun. Tekrardan emeği geçen sporcu kardeşlerimi, teknik heyetimizi, kulüp yönetimimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum’’ ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yakup KARATEPE