Çilingirler Caddesi'nde çalışmalar başladı

Edirne'nin en işlek caddelerinden olan Saraçlar Caddesi'nden sonra Çilingirler Caddesi'nde de üstyapı çalışmaları başladı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "2050 yılına kadar

GÜNDEM 18.08.2020 14:42:00 0
Çilingirler Caddesi

 

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan,  altyapı çalışmalarını kent merkezinde sürdürdüklerini belirterek, “Pandemiyi fırsata çevirerek kentin en yoğun olduğu Saraçlar Caddesi, Tahmis Meydanı ve Çilingirler Caddesi’nde altyapı çalışmalarını tamamlamıştık. Şimdi de Çilingirler Caddesi’nde çalışmalara başladık” dedi.

 

ABONE BAĞLANTILARI TAMAMLANDI

 

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Caddede içme suyu şebekeleri komple yenilenirken, abone bağlantıları da tamamladı. Ekipler, caddeyi eski haline getirebilmek için hummalı bir çalışma başlattı. Edirne’de kent genelinde başlatmış olduğumuz altyapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bu süreçte esnafımıza, halkımıza zor günler yaşattık. Sevgili Hemşehrilerime gösterdikleri sabır, anlayış ve hoşgörülerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum. 2050 yılına kadar altyapı sorunu olmayan bir Edirne için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ