Masal Park'ın çocuk oyun alanı yenilendi

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, özellikle yaz döneminde vatandaşların ve çocukların sıklıkla tercih ettiği alanlardan Masal Park'ı yeniledi. Belediye Başkanı Rasim Yüksel,

GÜNDEM 18.08.2020 14:37:00 0
Masal Park

 

 

Yeşiltepe Mahallesi’nde yer alan Masal Park’ın bozulan kauçuk zeminini söken Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kauçuk zemin kaplamaları ile beraber park alanında yer alan oyun gruplarının da bakımlarını yaparak yeniledi.

 

İHTİYAÇ DUYULAN YERLERDE YENİLEME ÇALIŞMALARI YAPILACAK

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene’nin her mahallesine hiç birini bir diğerinden ayırmadan yeni park projeleri yaptık ve hayata geçirdik. Birçok mahallemizde yeni parklar yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Bir yandan yeni parklar yaparken diğer yandan deforme olan park zeminlerini baştan sona yeniliyoruz. Bu bağlamda Yeşiltepe Mahallemizde yer alan Masal Park’ın çocuk oyun alanı bölümünde yer alan çocukların zarar görmemesi için yapılan kauçuk zemin kaplamalarının yıpranan yerleri yenileri ile değiştirildi. Ekiplerimiz ihtiyaç duyulan yerlerde yenileme çalışmaları gerçekleştirecek. Ergene halkından isteğimiz yapılan ve ortak kullanıma sunulan oyun gruplarını, zemin kaplamalarını koruyup, kollamalarıdır” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yener AKBABA