"Şarköy'ün ihtiyaçları doğrultusunda hizmetler yaptık"

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy'ü ziyaret etti. Mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Kadir Albayrak, ""Şarköy hem doğal güzellikleri hem de tarı

GÜNDEM 14.08.2020 19:35:00 0

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, dün sabah mesaisine Şarköy’de başladı. Mursallı, Güzelköy, Hoşköy ve Mürefte mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelen Albayrak, ilçede gerçekleştirilen yatırımlar hakkında vatandaşlara bilgi verdi.  

 

 

ALBAYRAK, TESKİ ŞARKÖY ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ DE ZİYARET ETTİ 

 

Albayrak, mahalle ziyaretlerinin ardından TESKİ Şarköy Şube Müdürlüğü'nün çalışmaları hakkında Şube Müdürü Özlem Ertekin ve ilçedeki yol ağlarında devam eden ve planlanan üst yapı çalışmaları ile ilgili Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil'den bilgi aldı.  Bilgilendirme toplantısına Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var da katıldı. Şarköy programı kapsamında Şarköy Kaymakamı Şenol Kaya ile de bir araya gelen Başkan Albayrak, kendisine yeni görevinde başarılar diledi. Albayrak programda ayrıca Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var ile birlikte Cem Vakfı Genel Başkanı Erdoğan Döner ve beraberindeki heyeti ağırladı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Şarköy Sosyo Kültürel Tesisi faaliyetleri hakkında genel durum değerlendirme toplantısı yapıldı.

 

 

 

“HEP GÖZ ÖNÜNDE TUTTUK”

 

Tekirdağ il genelinde olduğu gibi Şarköy'de de çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini belirten Albayrak, "Şarköy hem doğal güzellikleri hem de tarım ve hayvancılık alanında son derece önemli bir ilçemiz. Büyükşehir Belediyesi olarak ilçede gerçekleştirdiğimiz yatırım ve projelerde hep bu özelliklerini göz önünde tuttuk. Şarköy'ün ve Şarköylülerin ihtiyacı doğrultusunda hizmetlerimizi gerçekleştirdik. Bundan sonra da tüm heyecanımız ve hizmet aşkımız ile çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

  HABER / Ruşa ELMA