Çorlu'da 220 polisin katılımıyla dev operasyon

Çorlu'nun Hıdırağa Mahallesi'nde 220 polisin katılımıyla uyuşturucu, asayiş ve huzur operasyonu düzenlendi. Mahallede dedektör köpeklerle yapılan aramalarda, ruhsatsız tüfek ile tabanca, çelik yelek ve uyu?

GÜNDEM 13.08.2020 18:48:00 0
Çorlu

 

 

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ile Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin katılımıyla, Çorlu’nun Hıdırağa Mahallesi’nde uyuşturucu, asayiş ve huzur operasyonu düzenlendi. Sabah saatlerinde düzenlenen ve havadan helikopterin de destek verdiği operasyona 220 personelden oluşan, 35 ekip katıldı.

 

SUİKAST SİLAHI ELE GEÇİRİLDİ

 

Polis, belirlenen adreslerde yaptığı arama sırasında A.B’nin evindeki baca deliğinde ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Ekipler, televizyon dolabı çekmecesi içinde anahtarlık bulup, ev sahibine ne olduğunu sorduğu ‘kumanda’ karşılığını aldı. Yapılan incelemede kumandanın özel olarak yapılan 7.65 çapında suikast silahı olduğu belirlendi. Mahallede dedektör köpeklerle yapılan aramalarda, 2 otomatik ruhsatsız av tüfeği, tüfeklere ait 8 fişek, 3 ruhsatsız tabanca, tabancalara ait 150 mermi, 3 şarjör, 1 kumanda görünümlü tabanca, 1 kuru sıkı tabanca, 1 çelik yelek, 13 fişek uyuşturucu eroin, 500 adet uyuşturucu nitelikli hap ele geçirildi. Operasyonda 14 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerle ilgili soruşturma sürüyor.

 

Haber / Yener AKBABA