Saray'da gecenin sessizliğini silah sesleri bozdu

Saray'da gecenin sessizliği silah sesleri bozdu. İddiaya göre Saray'da müteahhitlik yapan Hikmet Yılmaz, kaçak yapı nedeniyle bina sakinleri ile arasında çıkan kavganın ardından, bir süre sonra evinden

GÜNDEM 13.08.2020 17:50:00 0
Saray

 

 

İddiaya göre Saray’da müteahhitlik yapan Hikmet Yılmaz, Yenimahalle Taksim Caddesi’nde işyerinin bulunduğu apartmanın sakinleriyle aralarında çıkan tartışma sonucu 3 kişiyi silahla yaraladı.

 

TARTIŞMA KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

 

İddiaya göre Hikmet Yılmaz’ın apartmanın alt katındaki bürosun bulunduğu kısma kendilerinden izin almadan ayrı bir oda yapmasına tepki gösteren apartman sakinleri belediyeye kaçak yapı yapıldığı gerekçesiyle şikayette bulundu. Apartman sakinlerinin belediyeye yaptığı şikayetin ardından Hikmet Yılmaz ile apartman sakinleri arasında çıkan sözlü tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

 

3 KİŞİ YARALANDI

 

Apartman sakinleri tarafından kavga sırasında darp edildiğini iddia eden Hikmet Yılmaz, iddiaya göre bir süre sonra evine giderek aldığı tabanca ile geri gelip tartıştığı kişilere ateş açtı. Olayda yaralanan Tuncay Çağırtekin, Göksal Koçak (34) ve Yıldıray Salgın (33) Saray Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, Koçak ile Salgın burada yapılan ilk müdahalelerinin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. 3 kişiyi silahla yaraladığı iddia edilen ve olay yerinden kaçan Hikmet Yılmaz’ın yalanması için çok yönlü çalışma yürütülüyor.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU