Şentop: 9 milletvekilinde koronavirüs tespit edildi

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop, "TBMM 27 Dönem 2. ve 3. Yasama Yılı Faaliyetleri Değerlendirme Toplantısı"nda, koronavirüs salgını ile ilgili güncel bilgileri paylaştı

GÜNDEM 6.08.2020 16:17:00 0
Şentop: 9 milletvekilinde koronavirüs tespit edildi

 

 

TBMM 27 Dönem 2. ve 3. Yasama Yılı Faaliyetleri Değerlendirme Toplantısı’nda açıklamalarda bulunan TBMM Başkanı ve AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Şentop, koronavirüs salgını ile ilgili güncel bilgileri de paylaştı.

 

AKBAŞOĞLU’NUN DURUMU OLUMLU

 

Milletvekilleri ile birlikte mecliste toplam vaka sayısının 44 olduğunu kaydeden Şentop, “Koronavirüs salgınına karşı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yoğun olarak testler yaptırıyoruz. Bu zamana kadar yapılan toplam test sayısı 23 bin 310, günlük test sayısı ise ortalama 500’ün üzerinde. TBMM Hastanesi’nde sadece milletvekilleri ve personele değil, ailelerine de test yapıyoruz. Şu anda evden takip edilen personel sayısı 32, hastanede tedavi gören personel sayımız 1, yeni tespit edilen personel sayısı ise 2. Evde takip edilen milletvekili sayısı 5, hastanede tedavi gören milletvekili sayısı 4. Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’nun durumu ile ilgili gelişmeler olumlu çok şükür" dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ