Ata, asfalt çalışmalarını inceledi

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından devam eden asfalt çalışmalarını inceledi. Ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Ata, "Asf

GÜNDEM 6.08.2020 15:51:00 0
Ata, asfalt çalışmalarını inceledi

 

 

Marmaraereğlisi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, asfalt onarım ve yeni açılan yollara asfalt serme çalışmaları ilçe genelinde devam ediyor. Çalışmalarını Dereağzı Mahallesi'nde sürdüren ekipler 8026 sokak ve bağlantı yollarında sıcak asfalt serimi yaptı.

 

 

“ULAŞIM KONFORUNU ÜST SEVİYEDE TUTMAYA ÇALIŞIYORUZ”

 

Belediye Başkan Yardımcısı Sinem Özüpek ile birlikte asfalt çalışması yapılan Dereağzı Mahallesi sokaklarını gezerek çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Ata, “Yol yapım ve onarım çalışlarının ilçenin her köşesinde hız kesmeden sürdürüyoruz. Asfalt çalışmalarını programlı bir şekilde yapıyoruz. Vatandaşlarımızdan ve muhtarlarımızdan gelen asfalt talepleri anında ilgili birimlerimize ulaşıyor, programa alınıyor. Bununla beraber su, elektrik, doğalgaz, internet gibi çalışmalar nedeniyle asfalt bütünlüğü bozulan sokaklarda da yama ve onarım çalışmalarını gerçekleştirerek, vatandaşlarımızın ulaşım konforunu en üst seviyede tutmaya çalışıyoruz. Yol yapım çalışmalarını, bu sıcak yaz günlerinde başarıyla sürdüren ekip amirlerimize ve emekçilerimize gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yener AKBABA