Minibüsçüler durak istiyor

Çerkezköy-Kapaklı hattında faaliyet gösteren S.S 25.Nolu Akarsu Birlik Minibüs ve Otobüsleri Kooperatifi'ne bağlı minibüsçüler, 3 hafta önce duraklarının yıkılması nedeniyle mağduriyet yaÅ?

GÜNDEM 4.08.2020 16:45:00 0
Minibüsçüler durak istiyor

 

Konuyla ilgili açıklama yapan S.S. 25 Nolu Akarsu Birlik Minibüs ve Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Müslüm Karagöz, yaklaşık 15 yıl boyunca Kapaklı Devlet Hastanesi’nin yanında duraklarının olduğunu belirterek “15 yıl boyunca bu durağı kullandık. Bu yer Kapaklı Belediyesi’nin yeriydi. 2017 yılında o yer satılmış. O yeri satın alan firma inşaata başlayınca biz de yaklaşık 3 hafta önce yerimizden çıktık” dedi.

 

 

“MAĞDURİYETİMİZİN GİDERİLMESİNİ İSTİYORUZ”

 

Durak taleplerini Kapaklı Belediyesi’ne ilettiklerini, Kapaklı Belediyesi’nin de kendilerini Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne yönlendirdiğini, bir cevap alamadıklarını söyleyen Karagöz, “55 esnafımız haftalardır ne elini yıkayabiliyor, ne lavaboya gidebiliyor, ne de çay içebiliyor. Hijyenin daha çok ön plana çıktığı pandemi sürecinde esnafımız mağdur. Sabah saat 06.00’dan akşam saat 22.00’a kadar buradalar. Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As ile birlikte de 2 defa belediyeye gittik. Ancak cevap alamadık. Şoför esnafımız gün boyu yolcu durağında oturuyor. Bizim amacımız sesimizi duyurmak. Bize ihtiyacımızı karşılayacak bir yer gösterilerek bu mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU