TBMM Başkanı Şentop Tekirdağ'da hemşehrileriyle bayramlaştı

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ve Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım bayramda İnecik, Dedecik, Evciler ve Karahisarlı Mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı. Şentop

GÜNDEM 3.08.2020 13:30:00 0
TBMM Başkanı Şentop Tekirdağ

 

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ile birlikte bayram ziyareti kapsamında Süleymanpaşa’da İnecik, Dedecik ve Karahisarlı Mahallelerini ziyaret etti. Ziyarette TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ve Vali Aziz Yıldırım’a Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel eşlik etti.

 

 

ÇOCUKLARA HEDİYELER VERDİ

 

Ak Parti İl Başkanı Mestan Özcan ve mahalle muhtarları tarafından karşılanan Meclis Başkanı Şentop; ziyaret ettiği mahallelerde incelemelerde bulunurken, çocuklara da bayram harçlığı ve çeşitli hediyeler verdi. Çocuklarla bir süre sohbet eden Şentop, ardından mahalle sakinlerinin talep ve beklentilerini dinledi.  TBMM Başkanı Şentop, İnecik Mahallesi'nde yaptığı konuşmada, bu bayramda biraz farklı bir durum yaşandığını ifade ederek “Eskisi gibi görüşemiyoruz. İncecik Tekirdağ en eski kadim bölgesi. Bu tarihi mekanda Cenab-ı Hak daha güzel günlerde bizleri birbirine kavuştursun” dedi.  

 

 

Haber / Yakup KARATEPE