Kapaklı'dan geçen dere ve menfezler temizleniyor

Devlet Su İşleri ekipleri tarafından Kapaklı'dan geçen derelerde ve menfezlerde temizlik çalışması yapılıyor. Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Devlet Su İşleri ekipleri, ilçemizdeki derelerde ve men

GÜNDEM 23.07.2020 15:55:00 0
Kapaklı

 

Çetin, derelerin temizliğini ve ıslahını gerçekleştirerek Kapaklı'ya yakışır bir görünüme kavuşturmak için girişimleri sürdüreceklerini belirtti.

 

"İLÇEMİZE YAKIŞIR GÖRÜNÜME KAVUŞTURACAĞIZ"

 

Geçtiğimiz ay afet boyutundaki yağışlar sonrasında Kapaklı'da meydana gelen su taşkınları sonucu Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’i ziyaret eden Devlet Su İşleri (DSİ) 11. Bölge Müdürü Erdinç Kuran, Kapaklı'dan geçen derelerde incelemelerde bulunarak gerekli çalışmaların yapılacağını belirtmişti. Bunun üzerine önceki gün DSİ ekipleri, dere ve menfezlerde temizlik çalışmalarına başladı. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “İlçemizin yıllardır çözülemeyen, tedavi edilmesi gereken en önemli konularından birisi olan dere ıslahları ile ilgili yaptığımız girişimler sonucunda Devlet Su İşleri ekipleri, ilçemizdeki derelerde ve menfezlerde hem çevre sağlığına katkı hem de su taşkınları sonucunda meydana gelebilecek felaketlerin önlenmesi amacıyla gerekli temizlik çalışmalarına başladı. Derelerimizi temizliğini ve ıslahını gerçekleştirerek ilçemize yakışır bir görünüme kavuşturmak için girişimlerimizi ve çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

Haber / Yener AKBABA