Atatürk Kültür Merkezi, Çerkezköy Belediyesi'ne devredildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi Çerkezköy Belediyesi'ne devredildi. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile Atatürk Kültür Merkeziâ

GÜNDEM 22.07.2020 16:13:00 0
Atatürk Kültür Merkezi, Çerkezköy Belediyesi

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, bugün Çerkezköy’de çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

 

PROTOKOL İMZALANDI

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Akay’ın doğum gününü de kutlayarak sevdikleri ile birlikte sağlık, mutluluk ve esenlikler diledi. Başkan Akay ile Çerkezköy’deki çalışmalara ilişkin fikir alışverişinde bulunan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nin Çerkezköy Belediyesi’ne devrine ilişkin Vahap Akay ile protokol imzaladı.

 

“KÜLTÜR VE SANAT ALANINDA YENİ BİR DÖNEM BAŞLATTIK”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, Çerkezköy Belediyesi ile iş birliği içerisinde kültür ve sanat alanında yeni bir dönem başlattıklarını kaydeden Başkan Albayrak “Bu kapsamda tesisimizin Çerkezköy Belediyesi’ne devrini gerçekleştirdik. İlçe belediyemizin katkılarıyla Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezimiz, sanatseverlere etkin bir şekilde hizmet verecektir. Halkımız için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

 

Akay ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından asfalt ve kaldırım çalışmaları devam eden Fevzipaşa ve İstasyon Caddeleri’nde de incelemelerde bulunan Albayrak, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Albayrak “Vatandaşlarımızdan aldığımız yetki ile daima kaliteli hizmet anlayışı ile çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ