Dere ıslahı ve ilaçlama çalışmaları devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çerkezköy, Süleymanpaşa ve Çorlu'da dere ıslahı ve ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. İl genelinde vatandaşlara geniş bir çerçevede hizmet

GÜNDEM 22.07.2020 13:00:00 0
Dere ıslahı ve ilaçlama çalışmaları devam ediyor

 

 

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan dere ıslahı çalışmaları devam ediyor. Süleymanpaşa’da Kumbağ Deresi, Aydınlar Deresi ve Maymun Deresi'nde dere ıslahı çalışmalarının tamamlandığını belirten yetkililer “Çerkezköy’de bulunan Pınarca Deresi de Fen işleri Dairesi Başkanlığı ve DSİ ekiplerince yapılan ortak çalışmayla ıslah edildi” dedi. 

 

İLAÇLAMA ÇALIŞMASI DA YAPILIYOR

 

Islah çalışmaları tamamlanan bölgelerde Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından ilaçlama çalışması yapıldığının kaydeden yetkililer “Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Akarsu Yapıları Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen dere ıslahı çalışmaları Süleymanpaşa’da bulunan Altınova Deresi ve Çorlu’da bulunan Kumluca Mahallesi'nde devam ediyor. Islah çalışmaları tamamlanan derelerde böcek ve sineklere karşı Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından ilaçlama çalışması da gerçekleştirilecek” dedi. 

 

“11 İLÇEDDE PERSONELLERİMİZ SAHADA”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da il genelinde vatandaşlara geniş bir çerçevede hizmet verdiklerini ifade etti. 11 ilçede personellerin sahada faaliyet gösterdiğini söyleyen Albayrak, halk sağlığının büyük önem arz ettiği bugünlerde dere ıslahı ve ilaçlama çalışmaları yaptıklarını belirterek çalışmaların vatandaşlara hayırlı olmasını temenni etti. 

Haber / Buse SERİN