Lastik deposunda yangın

Keşan'da, bir nakliyat şirketinin bahçesindeki lastik deposunda yangın çıktı. Yangın, Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile Keşan Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin müdahales

GÜNDEM 18.07.2020 15:21:00 0
Lastik deposunda yangın

 

Yangın, Keşan-Uzunköprü karayolunun birinci kilometresindeki bir nakliye şirketinin bahçesinde meydana geldi. Bahçedeki kamyon ve TIR lastikler bilinmeyen nedenle tutuştu. Yangın kısa sürede büyürken ihbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

 

Yangın nedeniyle gökyüzünü kaplayan siyah dumanlar, şehir merkezinin yanı sıra çevre köy ve beldelerden de görüldü. Alevler, Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ile Keşan Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesiyle yaklaşık 1 buçuk saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınarak, söndürüldü. Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu da, olay yerine gelerek, itfaiyeden bilgi aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

İTFAİYE ERİ YÜZÜNDEN YARALANDI

 

Yangına müdahale sırasında 1 itfaiye eri yüzünden yaralanırken, Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürü Savaş Yiğit ise dumandan etkilendi. İtfaiye erinin tedavisi olay yerinde hazır bekletilen ambulansta sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Dumandan etkilenen Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürü Savaş Yiğit ise yangın söndürülünceye kadar olay yerinden ayrılmayacağını belirterek, tedavi olmak istemedi. Polis ekipleri Yiğit'i ikna ederek, ambulansa götürdü. Savaş Yiğit, kaldırıldığı Keşan Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

 

 

Haber / Yakup KARATEPE