Personellere "Tarımsal Sulama Eğitimi' verildi

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından tarımsal kuraklıkla mücadele stratejisi ve eylem planı çerçevesinde merkez ve ilçe personellerine eğiticilerin eğitimi şeklinde 'Tarımsa

GÜNDEM 18.07.2020 14:57:00 0
Personellere

 

Kırklareli İl Tarım Orman Müdür Vekili Taner Akcakaya'nın açılış konuşmasını yaptığı eğitime Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Hasan Doğan ile il yayım sorumlusu personel katıldı. Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Tarım Toplantı Salonu’nda 1 gün süren eğitim Kırklareli Atatürk Toprak ve Su Kaynakları Tarımsal Meteoroloji Müdürlüğü personelinden Ziraat Mühendisi Dr. Ulviye Çebi, Ziraat Mühendisi Dr. Selçuk Özer ve Ziraat Yüksek Mühendisi Ozan Öztürk tarafından verildi.

 

SUYUN ÖNEMİ ANLATILACAK

 

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden eğitim ile ilgili yapılan açıklamada, “Eğitime merkez ve ilçelerimizden 20 teknik personel katıldı. Eğitim sonrası personele katılım ve teşekkür belgesi verildi. Önümüzdeki süreçte sulama yapılan belde ve köylerimizde suyun etkin ve verimli bir şekilde kullanılması ve önemi noktasında çiftçi ve üreticilerimize yönelik eğitim toplantıları düzenlenecektir” denildi.

 

 

Haber / Menşure KARDEŞ