"Önemli bir sosyal ve kültürel yatırım olacak"

Keşan Doğa Çevre ve Kültür Derneği (DOÇEK)Başkanı Hakan Eşme, Yönetim Kurulu ve DOÇEK üyeleri ile birlikte, çalışmaları devam eden Kent Müzesi'ni ziyaret etti. Kent Müzesi KoordinatörÃ

GÜNDEM 18.07.2020 14:18:00 0

 

 

DOÇEK Başkanı Hakan Eşme ve beraberindekiler müzede devam eden son çalışmaları incelediler.

 

“27. ALAY KONUSUNDA DESTEK OLACAĞIZ”

 

Eşme, müzenin Keşan için önemli bir sosyal ve kültürel yatırım olacağını, Keşan’ın tarihinin gelecek nesillere aktarılması konusunda ciddi görev ve sorumluluklar üstleneceğini belirtti.DOÇEK’e ait doküman, yöre ile ilgili çalışma ve fotoğraf arşivinin de müzede kullanılabileceğini söyleyen Eşme, 27. Alay'ı anlatan, gelecek nesillere aktarılabilecek bir bölümün oluşturulması için de destek olacaklarını söyledi.Eşme, kurulacak müze için Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Müze Koordinatörü Aslı Avcı ve müze çalışanlarına teşekkür etti.

 

“YAŞAYAN MÜZE OLMA YOLUNDA İLERLİYOR”

 

Keşan Kent Müzesi Koordinatörü Aslı Avcı da, müzeyi ziyaret eden DOÇEK Başkanı Hakan Eşme ve DOÇEK üyelerine teşekkür ederek, “STK’larımızın ziyaretleri bizlere güç katıyor. Yapacağımız işbirlikleri, verdikleri destek, sağlayacakları katkı ile müzemiz kentimize yakışır, herkesin kendisinden bir şeyler bulabildiği, yaşayan bir müze olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Hakan Eşme'ye ve DOÇEK üyelerine yanımızda oldukları için teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN