Vali Yıldırım, 11 ilçeden öğrenciler ile görüştü

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Valilik makamında 11 ilçeden öğrenciler ile video konferans görüşmesi yaptı.

GÜNDEM 16.07.2020 17:20:00 0
Vali Yıldırım, 11 ilçeden öğrenciler ile görüştü

 

 

Vali Aziz Yıldırım, “15 Temmuz’da bir darbe girişiminde bulunuldu. Bu darbe girişimini bütün milletimizle, vatanını, milletini seven polislerimizle, askerimizle, jandarmamızla ve diğer sivil insanlarımızla hep birlikte engelledik ve bugünlere geldik” diyerek konuşmasına başladı.

 

“BU ÜLKENİN YARINI OLAN EVLATLARIMIZSINIZ”

 

Darbe girişiminin üzerinden tam 4 yıl geçtiğini kaydeden Vali Yıldırım,“4 yıldan bu tarafa neler meydana gelmişse, gelecekte çok daha iyilerini sağlayabilmek için vatanımıza, özgürlüğümüze, demokrasimize, bayrağımıza, ezanımıza hepimizin sahip çıkması lazımdır. Sizlerde inşallah, bunlara sahip çıkacaksınız. Sizler, geleceğin teminatı olan, bizlerin yarını olan, bu ülkenin yarını olan evlatlarımızsınız, gençlerimizsiniz. Ümidimizsiniz her şeyden önce. İnşallah bunları sizlerle sağlayacağız. Sizler büyüyeceksiniz, okuyacaksınız, bizlerin yerini sizler alacaksınız inşallah” ifadelerini kullandı. Görüşmede öğrenciler de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü hakkında düşüncelerini söylediler ve şiirler okudular.Öğrencilerle görüşmesinin ardından 11 ilçenin kaymakamlarıyla da görüşen Vali Yıldırım, ilçelerde yapılan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri ile ilgili bilgi aldı.

 

 

Haber / Buse SERİN