Marmara Belediyeler Birliği toplandı 

Marmara Belediyeler Birliği, kuruluşunun 45. yılında 2020 yılı 1. Meclis Toplantısı'nı yaptı. Marmara Belediyeler Birliği Başkanı ve Kocaeli Büyükşehir Başkanı Tahir Büyükakın başkan

GÜNDEM 15.07.2020 13:33:00 0
Marmara Belediyeler Birliği toplandı 

 

Toplantı; Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Toplantıda bölge ölçeğinde önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalar görüşüldü.
 

ENCÜMEN ÜYELERİ SEÇİLDİ

 

Daha sonra, Encümen Üyeliği seçimi yapıldı. Encümen Üyeliğine; Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt seçildi.

 

“ÇÖZÜMLER ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

 

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Marmara Belediyeler Birliği’nde yeniden Encümen Üyesi olarak seçilmekten dolayı onur duyuyorum. Farklı siyasi partileri bir araya getirerek, belediyeler arasında iş birliğini geliştirmek adına önemli roller üstlenmeye devam Marmara Belediyeler Birliği’nin Meclis Toplantısı’nda bir kez daha encümen üyesi olarak seçildim. Marmara Belediyeler Birliği’nin çatısı altında belediyelerin ortak sorunlarına iş birliği içerisinde ortak hareket ederek, çözümler üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Haber / Yakup KARATEPE