Masa Tenisi Turnuvası'nda mücadele ettiler

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Çerkezköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası'nda toplam 30 sporcu müca

GÜNDEM 14.07.2020 13:36:00 0
Masa Tenisi Turnuvası

 

29 Ekim Spor Kompleksi’nde önceki gün saat 14.00’da düzenlenen turnuva öncesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında sporcuların ateş ölçümleri yapılırken, turnuva boyunca da sosyal mesafe kuralına dikkat edildi. Turnuva Küçük Erkekler, Yıldız Erkekler, Genç Erkekler, Küçük Kızlar ve Genç Kızlar kategorilerinde yapıldı.

 

ERKEKLERDE DERECEYE GİREBLER

 

Küçük Erkekler kategorisinde Serhat Gözünke birinci, Umut Ayhan ikinci, Ali Özgenç üçüncü olurken, Yıldız Erkekler Kategorisinde de Yasin Güngör birinci, Kaan Ali Durmuş ikinci, Batuhan Dinç üçüncü, Genç Erkekler kategorisinde de Mehmet Danay Günteri birinci, Yunus Emre Mert ikinci ve Salih Susamcı üçüncü oldu.

 

KÜÇÜK KIZLAR VE GENÇ KIZLARDA DERECEYE GİRENLER

 

Küçük Kızlar kategorisinde Dila Ergen birinci, Sinem Güngör ikinci ve Tuana Akçay üçüncü olurken, Genç Kızlar kategorisinde de Buse Fidan birinci, Sudenaz Harsa ikinci ve Elif Açıkgöz üçüncü oldu. Turnuvada dereceye girenlere ödülleri 15 Temmuz günü saat 20.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenecek olan törende verilecek.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU