Düğünlerde cansız manken kullanımı yaygınlaşıyor

Saray'da koronavirüs tedbirleri kapsamında düğünlerini sokakta yapan Ülker ve Yusuf Takak çifti,son zamanlarda düğünlerde tercih edilen ve popülerleşen cansız mankenlerden satın aldı. Davetliler takÄ

GÜNDEM 13.07.2020 18:34:00 0
Düğünlerde cansız manken kullanımı yaygınlaşıyor

 

Tüm dünyayı tehdit eden ölümcül koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen düğünler, 1 Temmuz itibariyle sosyal mesafe kuralı, maske ve dezenfektan kullanma şartı ile tekrar yapılmaya başlandı.

 

“SAĞLIKLI OLACAĞINI DÜŞÜNDÜK”

 

Ülker ve Yusuf Takak çifti,Saray’ın Pazarcık Mahallesi'nde açık alanda yapılan düğünlerine gelen misafirler için dezenfektan dağıtırken, takılar da cansız mankenlere takıldı. Damat Yusuf Katak, "Haberleri izledik, böyle uygulamanın çok sağlıklı olacağını düşündük. Biz de cansız manken kullanma kararı aldık. Koronavirüs tedbirleri kapsamında gayet güzel kullanışlı bir sistem. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

 

DÜĞÜNLERDE CANSIZ MANKEN KULLANIMI ARTTI

 

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi (küresel salgın) olarak ilan edilen yeni tip koronavirüs salgını ile mücadelede sosyal mesafeyi korumak ve teması azaltmak büyük önem taşıyor. Virüsün bulaşma olasılığının yüksel olduğu düğünlerde de sosyal mesafeyi korumak oldukça önemli. Düğünlerini koronavirüs gölgesinde 1 Temmuz itibariyle yapmaya başlayan çiftler, davetliler ile teması ortadan kaldırmak için takıların asılması için düğünlerinde cansız manken kullanmaya başladı.

 

 

Haber / Buse SERİN