Saros FSRU projesi için Marmaraereğlisi'ni ziyaret ettiler

Kamu ve sivil toplum kuruluşları ile siyasi parti temsilcilerinden oluşan Keşanlı heyet, Marmaraereğlisi'nde bulunan BOTAŞ Tesisleri'ni ziyaret etti. Heyet, Sazlıdere'ye yapılması planlanan Saros FSRU Projesi il

GÜNDEM 12.07.2020 14:31:00 0
Saros FSRU projesi için Marmaraereğlisi

 

Keşanlı heyet, Sazlıdere'de BOTAŞ tarafından yapılması planlanan Saros FSRU Projesi ile ilgili olarak BOTAŞ Genel Müdür YardımcısıAbdülvahitFidan, Etüt Proje Daire Başkanı Fatih Sel ileMarmaraereğlisi'nde görüştü. Heyet, proje kapsamında yapılması planlanan çalışmalarla ilgilibilgileri ve örnek projelerin son durumları hakkında bilgi aldı.

 

PROJENİN SAROS KÖRFEZİ’NE ETKİLERİ GÖRÜŞÜLDÜ

 

AK Parti İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, CHP İlçe Başkanı Recep Pekcan,MHP İlçe Başkan Yardımcısı Nejdet  Çabuk, İYİ Parti İlçe Başkanı Zafer Sarıkeçe, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Belediye Meclis Üyesi Nehir Gergin, ESTAB Başkanı ve Belediye Meclisi Üyesi Süleyman Gürsel Paçaman, Meclis Üyeleri Barbaros Tokgöz, Zafer Topçu, Keşan Ticaret ve Sanayi Oodası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Şapçı, Keşan Ticaret Borsası  Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Kaymaz, Keşan Lokantacı Kahveci ve Otelciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Çakmak, Keşan Kent Konseyi Başkanı Hasan Karagöz, Keşan Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kemik, Sazlıdere Köyü Muhtarı Mehmet Özdemir’in yer aldığı Keşan heyeti, yapılacak projenin içeriği, bölgeye, Saros Körfezi’ne etkileri ile ilgili bilgi aldı.

 

BÖLGEYE VERECEĞİ KATKILAR DA GÖRÜŞÜLDÜ

 

Proje ile ilgili BOTAŞ Genel Müdür Yardımcısı Abdülvahit Fidan ile görüşerek bilgi alışverişinde bulunan Keşanlı heyet, Sazlıdere’de yapılması planlanan FSRU projesinin bölgeye etkileri ile ülke ve bölgeye vereceği katkılar konusunda da Fidan’dan bilgi aldı. Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Genel Müdür Yardımcısı Abdülvahit Fidan ve tümyöneticilere misafirperverliklerisebebiyle teşekkür etti.

 

Haber / Yakup KARATEPE