Yeniden TBMM Başkanı seçilen Şentop'u tebrik ettiler

2011 Türkiye genel seçimlerinde Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne giren ve 24 Şubat 2019 tarihinde TBMM Başkanı seçilen AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Şentop, önceki gün 2'nci kez TBMM Başkanl?

GÜNDEM 8.07.2020 14:19:00 0
Yeniden TBMM Başkanı seçilen Şentop

 

 

3 yıllığına yeniden TBMM Başkanlığına seçilen Şentop’u ilk tebrik edenler arasında Cumhuriyet Halk Partili Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak yer aldı. Mustafa Şentop ile fotoğrafını paylaşan Albayrak “Tekirdağ Milletvekilimiz Prof. Dr. Mustafa Şentop 2. kez Türkiye Büyük Millet Meclisi Meclis Başkanlığına seçilerek şehrimizi ve bizleri gururlandırmıştır. Sayın Vekilimiz Prof. Dr. Mustafa Şentop’u tebrik ediyor, yeni görevinin şehrimize, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

 

“ÜLKEMİZE VE TEKİRDAĞ’A HAYIRLI OLSUN”

 

CHP’li Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul da, Mustafa Şentop’un yeniden TBMM Başkanlığına seçilmesi dolayısıyla sosyal medyadan tebrik mesajı yayınladı. Yurdakul mesajında “Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yapılan seçimde TBMM'nin Başkanlığına 2. kez seçilen Tekirdağ Milletvekilimiz Prof. Dr. Mustafa Şentop'u kutluyor, görevinde başarılar diliyorum. Gazi Meclisimize, ülkemize ve Tekirdağ'ımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 

 

“ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN”

 

Şentop’u tebrik edenler arasında yer alan AK Partili Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin de sosyal medyadan yayınladığı tebrik mesajında şu ifadeleri kullandı: “Meclis Başkanlığına Cumhur İttifakı milletvekillerimizin teveccühü ile 2. kez seçilen Tekirdağ’ımızın gururu Sn. Prof. Dr. Mustafa Şentop Hocamızı tebrik ediyor, ülke ve millet sevdasıyla çıktığı bu yolda hayırlı hizmetlerinin devam edeceğine yürekten inanıyorum. Sayın Meclis Başkanım, millete hizmet yolunda Allah yar ve yardımcınız olsun”

 

HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ ETTİ

 

Hayrabolu Belediye Başkanı Osman İnan da yayınladığı kutlama mesajında “Gazi Meclisimizin 100. yılında, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlığına yeniden seçilen Sn. Prof. Dr. Mustafa Şentop hocamızı tebrik ediyor, Gazi Meclisimize, ülkemize, milletimize ve Tekirdağ'ımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. 

 

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKİNDİLER

 

Tekirdağ’dan çok sayıda kişi sosyal medya hesaplarından tebrik mesajı yayınlayarak yeniden TBMM Başkanlığı’na seçilen Prof. Dr. Mustafa Şentop’u tebrik ederken, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül ile Tekirdağ’dan giden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ile bazı STK temsilcileri ve partililer de seçimin ardından TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile hatıra fotoğrafı çekindi. Şentop, Tekirdağ’dan giden misafirlerini akşam yemeğinde ağırladı. 

  

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU