Denetimler kontrollü sosyal hayat döneminde sürüyor

Marmaraereğlisi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kontrollü sosyal hayat döneminde de denetimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler, yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında ilçede bulunan toplu taÅ

GÜNDEM 30.06.2020 16:29:00 0
Denetimler kontrollü sosyal hayat döneminde sürüyor

 

 

Yapılan denetimde uyulması gereken kurallar konusunda işletmeler uyarıldı. Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaptıkları denetim sonrasında ilçede bulunan her işletmenin kurallara uyarak bu konu da hassas davranmaları konusunda uyarılarda bulundu.

 

"HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ"

 

Marmaraereğlisi Belediyesi olarak pandemi başlangıcında bölgedeki ilk maske atölyesini oluşturan belediyeyiz. Vatandaşlarımızın sağlığını korumak adına ciddi adımlar attık. İlçemizde yaşayan her vatandaşımızın sağlığı konusunda hassas davranarak alınması gereken tüm önlemleri pandemi sürecinin en başında aldık. Kontrollü sosyal hayata geçiş yaptığımız bu dönem de denetimlerimize devam ederek ilçemizde yaşayan vatandaşların sağlığı konusunda titiz davranmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımız kurallara uyarak tedbirli bir şekilde hareket etmeliler. Bu süreci hep birlikte aşacağız. Ekiplerimiz bu konuda çalışmalarını sürdürmeye devam edecek’’ ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ