Yüceer'den Kapaklılılara geçmiş olsun ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Candan Yüceer, geçtiğimiz günlerde Kapaklı'da etkili olan sağanak yapışta evlerini su basan vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 26.06.2020 17:03:00 0
Yüceer

 

 

Geçtiğimiz günlerde etkili olan sağanak yağışta metrekareye aldığı 48.8 kilogramlık yağışın düştüğü Kapaklı’da yüzlerce ev ve işyerini su basmıştı.

 

GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

 

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Candan Yüceer, su baskınlarından zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak son durum hakkında bilgi aldı. Yüceer’e ziyaretlerinde CHP Tekirdağ İl Başkanı Şener Zeynel Saygın, Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz ve partililer de eşlik etti.

 

YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Geçtiğimiz günlerde Kapaklı’da şiddetli yağış nedeniyle mağdur olan vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulunarak incelemelerde bulunan Milletvekili Yüceer “Mağduriyetlerin giderilmesi için yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi. Salı günü etkili olan yağış dolayısıyla mağdur olan vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulunan Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz da, yaraların sarılması için durumu tüm yetkili kurumlara rapor ettiklerini söyledi.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU