"Tedavi edilmesi gereken yaralardan biri"

Devlet Su İşleri(DSİ) 11. Bölge Müdürü Erdinç Kuran, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'i ziyaret etti. Ziyaretin ardından Turan ve Çetin, Kapaklı'dan geçen derelerde inceleme yaptı. Çeti

GÜNDEM 26.06.2020 17:02:00 0
"Tedavi edilmesi gereken yaralardan biri"

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in Kapaklı’daki derelerin ıslah edilmesi için Devlet Su İşleri 11. Bölge Müdürü Erdinç Kuran'ı ziyaret etti. Başkan Çetin'in ziyaretinin ardından Erdinç Kuran ve beraberindeki heyet Kapaklı’ya geldi.

 

"NE KADAR ELZEM OLDUĞUNU GÖRDÜK"

 

Heyet ile birlikte Kapaklı'dan geçen dereleri yerinde inceleyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "İlçemizin yıllardır çözülemeyen, tedavi edilmesi gereken en önemli yaralarından birisi dere ıslahları. Son yağmurda da bu konunun ne kadar elzem olduğunu gördük. Derelerimizin ıslah edilmesi konusunda yaptığımız girişimler sonucunda yakın zamanda ziyaret ettiğimiz DSİ 11.Bölge Müdürümüz sayın Erdinç Kuran ve beraberindeki heyeti ilçemizde ağırlayarak, söz konusu derelerde incelemelerde bulunduk. En kısa zamanda derelerimizin ıslahını gerçekleştirerek ilçemize yakışır bir görünüme kavuşturacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

Haber / Buse SERİN