TRAKYAKENT'ten Pınarhisar'a destek

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği (TRAKYAKENT), Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesinde tekrar ve daha şiddetli biçimde yaşanan sel olayı nedeniyle mağdur olan Pınarhisar Belediyesi'ne destek oldu. Birlik Başkanı K

GÜNDEM 23.06.2020 10:14:00 0
TRAKYAKENT

 

 

Bir hafta içerisinde aralıklarla yağan şiddetli yağışlar sonucu sel baskınlarına maruz kalan Pınarhisar'da ekipler çalışmalarına devam ediyor. Pınarhisar Belediyesi'ne bir destekte Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı ve Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği Başkanı Kadir Albayrak'tan geldi. Metrekareye 80 kilogram sağanak yağışın düştüğü ve bu yağışın birçok ana arterde ağır tahribatlar bıraktığı Pınarhisar'da, Kadir Albayrak'ın talimatıyla gönderilen TRAKYAKENT'e ait kombine kanal açma aracı üç gün boyunca kesintisiz olarak hizmet verdi.

 

"YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

 

Pınarhisar Belediyesi ve ilçe halkına geçmiş olsun dileğinde bulunan Albayrak, “Pınarhisar’da yaklaşık bir haftadır yaşanan olumsuz hava koşulları ve buna bağlı problemler nedeniyle üzüntümü ifade ederek, kıymetli hemşerilerime tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği olarak Pınarhisar belediyemizin ve diğer tüm birlik üyesi belediyelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Hava sıcaklık oranı yükseldikçegelen kuvvetli yağışlar sel baskını riskini de beraberinde getiriyor. Koordinasyon ekiplerimiz çalışmalarını titizlikle, yoğun ve aralıksız olarak sürdürüyor.  Olumsuz hava koşulları sürecinin acilen son bulmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yener AKBABA