Büyükşehir, üst sel geçidi çalışmalarına başladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, çiftçilerin ekim, ilaçlama, gübreleme ve hasat gibi işlemlerden dolayı tarlalarına gitmek için kullandıkları dere geçişlerinde sıkıntı yaşamamaları için ü

GÜNDEM 19.06.2020 11:40:00 0
Büyükşehir, üst sel geçidi çalışmalarına başladı

 

 

Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Saray Karabürçek Mahallesi'nde 2, Kapaklı Karlı Mahallesi'nde 2 adet üst sel geçidinin yapımı tamamlandı. Süleymanpaşa'nın Semetli, Oğuzlu ve Taşumurca mahalleleri ile Şarköy'ün Yaylaköy Mahallesi'ne de toplam 8 adet üst sel geçidi Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında tamamlanarak çiftçilerin hizmetine sunulacak.

 

"HER ZAMAN YANLARINDA OLDUK"

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, " Tarım ve hayvancılığın bir ülkenin gelişmesinde ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Çiftçilerin üretimde yaşadıkları sıkıntıları en aza indirmek için çalışmalara devam ediyoruz. Tarım ve hayvancılık, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin vizyonları arasında yer alıyor. Göreve geldiğimiz günden bugüne tarım ve hayvancılık alanında diğer büyükşehir belediyelerine örnek olan projeleri hayata geçirdik. Çiftçilerimizin her zaman yanında olduk. 2019 yılında Çorlu Sarılar Mahallesi'ne kazandırdığımız 3 adet üst sel geçidine yenilerini ekliyoruz. Çiftçilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yakup KARATEPE