Albayrak, Hayrabolu'da incelemelerde bulundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, dün Hayrabolu'da incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekipleri tarafından Hayrabolu'da devam eden altyapı çalışmalarınÄ?

GÜNDEM 19.06.2020 11:30:00 0
Albayrak, Hayrabolu

 

 

Hayrabolu Kapalı Otopark’ın da bitmek üzere olduğunu kaydeden Albayrak, "İnşaat çalışmalarında sona gelinen otoparkımızın çevre düzenleme çalışmalarına da başlanmıştır. Otoparkımızı ziyaret edip yüklenici firmadan devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Söz verdiğimiz gibi 29 Ekim’de Hayrabolu Katlı Otoparkımızı açıyoruz. Şimdiden ilçemize, şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

 

"EN KISA SÜREDE İLÇEMİZE KAZANDIRACAĞIZ"

 

Hayrabolu Rekreasyonel ve Sportif Tesis inşaatının çalışmalarının da tüm hızıyla devam ettiğini belirten Kadir Albayrak, inşaat alanını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Albayrak, "Yüklenici firmadan devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Tüm hızıyla devam eden çalışmaların sonucunda tesisimizi en kısa sürede ilçemize kazandıracağız. Bizler göreve geldiğimiz günden bu yana vatandaşlarımıza ve şehrimize hizmet ilkesi ile çalışmaya devam ediyoruz. Bu zamana kadar gerçekleştirdiğimiz projelerimizin üzerine yenilerini ekleyerek devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

 

 

Haber / Menşure KARDEŞ