Vali Yıldırım: Her zaman çiftçimizin yanındayız

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Şarköy'e gitti. Gaziköy Mahallesi'nde 250 Dekar alanda yapılan ada çayı hasadı ve Çınarlı Mahallesi'ndeki kiraz hasadına katılan V

GÜNDEM 18.06.2020 12:44:00 0
Vali Yıldırım: Her zaman çiftçimizin yanındayız

 

 

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Şarköy'e gitti. Vali Yıldırım, ilk olarak Şarköy Kaymakamı Kemal Yıldız, Tekirdağ Tarım ve Orman İl Müdürü Oktay Öcal ile birlikte Şarköy Gaziköy Mahallesi'nde Tarım İl Müdürlüğü'nün destekleriyle 250 dekar alanda yapılan ada çayı hasadı ve Çınarlı Mahallesi'nde yapılan kiraz hasadına  katıldı. Vali Yıldırım’a; Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Kılıç da eşlik etti.

 

"İYİ Kİ ÇİFTÇİLERİMİZ VAR"

 

Gaziköy Mahallesi'nde yapılan ada çayı hasadında konuşan Vali Aziz Yıldırım, “Bugün Şarköy’deyiz çiftçilerimiz burada ada çayı hasadı yapıyor. Bizlerde onları ziyaret ederek ada çayı ve hasat hakkında sohbet ettik. Üreticilerimiz hasat ettikleri ada çaylarını satıcıların alacağı şekilde  hazırlıyor. Çiftçilerimiz hasatla tarlaya gelip verdikleri emeklerin karşılığını alıyor. Burada emek veren bütün çiftçilerimizi kutluyorum. Çiftçilerimiz Atatürk’ün de dediği gibi köylü bu milletin efendisi. İyi ki çiftçilerimiz var iyi ki bu şekilde üretimlerine devam ediyorlar.  Her zaman çiftçilerimizin yanındayız. İhtiyaçları olduğu zaman ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” ifadelerini kullandı. Çiftçilerle hasat yapan Vali Yıldırım, hasatlarının bol ve bereketli olmasını diledi.

 

 

ŞEHİT AİLESİ ZİYARET EDİLDİ

 

Vali Aziz Yıldırım, Şarköy ziyareti sırasında beraberinde Şarköy Kaymakamı Kemal Yıldız, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan ve İl Jandarma Komutanı  Kıdemli Albay Osman Kılıç, Tarım ve Orman İl Müdürü Oktay Öcal ile birlikte 1990 yılında Kilis’te sınırda askerlik yaparken kaçakçıların açtığı ateş sonucu şehit olan  Jandarma Çavuş Dinçer Demir’in ailesini ziyaret etti. Ziyarette Kuran-ı Kerim okunarak dua edildi. Ziyarette konuşan Vali Aziz Yıldırım; “Sizler, bize şehidimizin emanetisiniz. Bizler, her zaman şehit ve gazi ailelerimizin yanındayız” dedi.

 

 

VALİ YILDIRIM, HALK TOPLANTISI'NA DA KATILDI

 

"Halkla Buluşma Günleri” kapsamında Çınarlı Mahallesi'nde mahalle sakinleriyle de bir araya gelen Vali Yıldırım, sorun ve talepleri dinledi. Vali Yıldırım, dile getirilen sıkıntılar hakkında yetkililerden bilgi alarak sorunların çözümü ve taleplerin yerine getirilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti. Halk Toplantısı'nda Vali Aziz Yıldırım’a Şarköy Kaymakamı Kemal Yıldız, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Osman Kılıç, Tarım ve Orman İl Müdürü Oktay Öcal da eşlik etti.

 

 

 Haber / Buse SERİN