"Altyapı sorunu olmayan bir Kapaklı için çalışıyoruz"

Kapaklı'da önceki gün etkili olan yoğun yağış ve selden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ ekiplerinin o bölgede çalışmalara

GÜNDEM 16.06.2020 12:26:00 0

 

 

 

Kapaklı’da önceki gün öğle saatlerinde başlayan kuvvetli yağış, hayatı olumsuz etkiledi. İlçe genelinde etkili olan yağış, yer yer su taşkınlarına neden olurken, ilçede bazı ev ve işyerlerini de su bastı. Vahit İnce Üstgeçidi’nin ilerisinde de, yağış nedeniyle Karagöz deresi üzerinde yolda biriken su, trafiği olumsuz etkilerken, sürücüler emniyet görevlileri tarafından alternatif yollara yönlendirildi.

 

MAĞDURİYET YAŞAYAN VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da dün Kapaklı’da yoğun yağış ve selden etkilenen bölgelerde incelemelerde bulundu. Her gün farklı bir ilçede yaptığı sabah sporunu dün de Kapaklı Kazak Gölü Mesire Alanı’nda CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz ve partililerle birlikte yapan Albayrak, sporun ardından yoğun yağış ve sel baskını sebebiyle mağduriyet yaşayan vatandaşları ziyaret etti.

 

“ALTYAPI ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

 

Kapaklı’da aynı sorunların tekrarlanmaması için altyapı çalışmalarının devam ettiğini, TESKİ ekiplerinin de o bölgede çalışmalarına başladığını söyleyen Albayrak, “İlçemizin her noktasına hakimiz ve altyapı sorunu olmayan bir Kapaklı için çalışıyoruz. Tüm vatandaşlarımızın bize güvenmeleri çalışmalarımızda en büyük desteğimizdir” dedi.

 

 

İÇÖZ DE İNCELEMELERDE BULUNDU

 

TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz de Genel Müdür Yardımcısı Fatih Başaran ve ilgili daire başkanıyla birlikte Kapaklı’da yağış sonrası sorun yaşanan bölgelerde incelemelerde bulunarak, genel durum değerlendirmesi yaptı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU