Albayrak: Pınarhisar Belediyesi'nin yanındayız

Başkanlığını Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın yürüttüğü Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği (TRAKYAKENT), Kırklareli İlinin Pınarhisar İlçesinde yaÅ?

GÜNDEM 13.06.2020 19:04:00 0
Albayrak: Pınarhisar Belediyesi

Şiddetli yağışın yol açtığı sel olayında baskın ve su birikintilerinin oluşması sonucu meydana gelen hasarların telafisi kapsamında çalışmalar sürerken, TRAKYAKENT’e ait olan yüksek sistem ve kapasiteli Kombine Kanal Açma Aracı da, Pınarhisar Belediyesi’nin çalışmalarına destek verdi. Birlik Başkanı Kadir Albayrak, Pınarhisar’da Pınarhisar Belediyesi ve ilçe halkına geçmiş olsun dileğinde bulundu.

 

TEYAKKUZ HALİNDEYİZ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TRAKYAKENT Belediyeler Birliği olarak Pınarhisar Belediyesi’nin yanında olduklarını dile getiren Albayrak, “Meteorolojiden gelen bilgilere göre, mevsimsel durum göz önüne alınarak bir hafta boyunca aralıklarla yağması muhtemel yağmurlar sonucu benzer sel baskınları yaşanabileceği öngörüsündeyiz. Belediyelerimizde kurmuş olduğumuz koordinasyon ekiplerimiz ile teyakkuz halindeyiz” dedi.

 

DİKKATLİ OLMALARI ÇAĞRISINDA BULUNDU

 

Hava sıcaklıklarının 25 ila 30 derece olarak seyrettiği Trakya’da yağışların gelecek hafta ortasına kadar aralıklarla etkili olmasının beklendiğini ifade eden Albayrak, tüm Trakyalı vatandaşlara dikkatli olmaları konusunda çağrıda bulundu.

 

Haber / Yener AKBABA