Tarihi gar binasında incelemelerde bulundu

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, İl Özel İdaresi tarafından restorasyonu yaptırılacak olan tarihi gar binasında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alarak incelemelerde bulundu.

GÜNDEM 13.06.2020 18:56:00 0
Tarihi gar binasında incelemelerde bulundu

Tarihi gar binasında açıklama yapan Vali Bilgin, “Tarihi gar binasındaki restorasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte alanın dönüşümünün diğer bir parçası olacak olan festival alanı; TOKİ Başkanlığınca peyzaj ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılarak Millet Bahçesi’ne dönüştürülecek” dedi.

 

KURBAN KESİLDİ

 

Böylece Kırklareli halkının tarihinden kopmadan, sosyal, kültürel ve benzeri faaliyetleri yapabileceği nezih ve doğal bir alana daha kavuşmuş olacağını dile getiren Bilgin “İlimize Millet Bahçesi'nin yapılmasına vesile olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şahsım ve Kırklareli halkı adına şükranlarımı sunar, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a, Milletvekili Selahattin Mı̇nsolmaz’a ve emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi. Kafe, Restoran ve Kültür merkezi olarak hizmet verecek olan tarihi gar binasında çalışmaların başlaması nedeniyle kurban kesildi.

 

Haber / Buse SERİN