Albayrak: 3 ilçede deniz ve kıyılar temizleniyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, deniz ve kıyı temizliği çalışmalarını sürdürüyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir

GÜNDEM 9.06.2020 15:20:00 0
Albayrak: 3 ilçede deniz ve kıyılar temizleniyor

 

 

Sultanköy'den Şarköy'e kadar uzanan kıyı şeridine sahip olan Tekirdağ'da, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri yeni sezon hazırlıkları kapsamında sahillerde deniz ve kıyı temizliği çalışmalarını sürdürüyor.

 

"KULLANIMA HAZIR HALE GETİRİLİYOR"

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Çalışmalar kapsamında bir yandan deniz temizliği yapılırken diğer taraftan da kumsallar temizlenip düzenlenerek kullanıma hazır hale getiriliyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi ekiplerimiz, deniz ve kıyı temizliği ile ilgili titiz bir çalışma yürütüyor. Marmaraereğlisi'nde Sultanköy ve Yeniçiftlik, Süleymanpaşa'da Altınova, Kumbağ ve Değirmenaltı plajlarında ve Şarköy'de deniz ve kıyı temizliği çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Yapılan çalışmalar ile kullanıma hazır hale gelen sahillerimiz pırıl pırıl bir görünüme kavuşuyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bundan sonra da tüm birimleri ile her alanda halkımıza hizmet etmeye devam edecek" ifadelerini kullandı.

 

 

Haber / Buse SERİN