Ata: Mücadelemiz normalleşme sürecinde de sürüyor

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, koronavirüs ile mücadele kapsamında normalleşme sürecinde de dezenfeksiyon ve temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirterek, "İlçemiz genelin

GÜNDEM 5.06.2020 16:45:00 0
Ata: Mücadelemiz normalleşme sürecinde de sürüyor

 

 

Marmaraereğlisi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin halkın ortak kullanım alanlarında çalışmalara yoğunlaştığını kaydeden Hikmet Ata, "Normalleşme dönemi sürecinde açılan tüm cafe ve restaurant gibi işletmelerde hassasiyetle devam eden dezenfeksiyon çalışmaları aynı zamanda kuaför ve berberlerde de sürüyor" dedi.

 

 

"EN BAŞINDAN BERİ ÖNLEMLER ALIYORUZ"

 

Ekiplerin hassasiyet gösterdiği bir diğer konunun da camilerde belirli periyotlarda yapılan dezenfeksiyon ve temizlik çalışmaları olduğunu kaydeden Ata, "Ayrıca vatandaşların ortak kullanım alanlarında da (park, bahçe vb.) ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarına özenle devam ediliyor. Koronavirüs ile mücadelede en başından beri önlemler alıyoruz. İlçemizde belediye olarak en başından beri alınması gereken tüm tedbirleri vatandaşlarımızın sağlığı için aldık. Toplu olarak kullanım sağlanan tüm alanlar da pandeminin ortaya çıkmasından beri göstermiş olduğumuz hassasiyeti göstermeye devam ediyoruz. Bu normalleşme sürecinde de yapmamız gereken önlemlerimizi almaya devam ederek, kurallara uymak. Tüm vatandaşlarımızın da bu konu da duyarlı davranması gerektiğine inanıyorum’’ ifadelerini kullandı.

 

 

 

Haber / Buse SERİN