İletişim Başkanlığı'ndan gazetecilere hijyen seti

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı, koronavirüsle mücadele sürecinde sahada görev yapan basın mensuplarına koruyucu ekipman ve hijyen malzemesi gönderdi.

GÜNDEM 27.05.2020 17:44:00 0
İletişim Başkanlığı

 

Gazetecilere hitaben bir mektup kaleme alan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, dünyamızın zorlu bir dönemden geçtiğini belirterek, insanların kurbanları arasında ırk, din veya cinsiyet ayrımı yapmayan görünmez bir düşmanla savaştığını ifade etti. Bugün yaşadığımız bu büyük krizi geçmiş ihtilaflardan ayıran özelliğin ‘cephe hattında doktorlardan, hemşirelerden, sağlık çalışanlarından, mühendislerden ve laborantlardan oluşan sıra dışı bir ordunun, faaliyet göstermesi’ olduğunu kaydeden Altun, “Anneleri, babaları, çocukları kurtarmak için her gün kendi canlarını tehlikeye atan isimsiz kahramanlarımızı selamlıyorum. Dünyanın her yerinde hayatlarını kaybeden sağlık çalışanlarına Allah’tan rahmet, acılı ailelerine ve sevdiklerine sabırlar diliyorum” dedi.

 

“GAZETECİLERİN SAĞLIĞI BİZİM İÇİN DEĞERLİ”

 

Dünyanın bu belirsizlik dönemlerinde kamu adına önemli bir görev üstlenen gazetecilerin sağlığının kendileri için değerli olduğunu söyleyen Altun, kaleme aldığı mektupta “Milletimizin, üstün gayretleriniz ve fedakarlığınız için duyduğu minnettarlığın bir nişanesi olarak size bu koruyucu ekipmanlar ile hijyen malzemelerini takdim ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ