Yel'den Çorlu ve Çerkezköy ziyaretleri

AK Parti Tekirdağ Milletvekili MKYK Üyesi Mustafa Yel, bugün Çorlu ve Çerkezköy'de çeşitli ziyaretlerde bulundu. Yel, bayramın ilk günü Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde polis ile bir grup vatanda?

GÜNDEM 27.05.2020 16:31:00 0
Yel

 

 

Bugün ilk olarak Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan ve Çorlu İlçe Başkanı Yavuz Uylaş ile birlikte Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı'yı makamında ziyaret eden AK Parti Tekirdağ Milletvekili MKYK Üyesi Mustafa Yel, bayramın ilk günü Çorlu Silahtarağa Mahallesi’nde meydana gelen olay hakkında bilgi alıp görüş alışverişinde bulundu.

 

 

POLİS MEMURUNA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

 

Kaymakam Sarılı’yı ziyaretinin ardından kaymakamlık bünyesinde bulunan Vefa Destek Grubunu ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Milletvekili Yel, Çorlu Kaymakamı Sarılı ve beraberindekilerle birlikte Çorlu Sosyal Politikalar Vakıf Müdürü Tülay Ayvaçiçeği'ni de ziyaret etti. Çorlu’daki ziyaretlerinin ardından Çerkezköy’e gelen Milletvekili Yel, İl Başkanı Mestan Özcan ve Çerkezköy İlçe Başkanı Ümit Kök ile birlikte Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ı ziyaret etti. Yel, kaymakamlık ziyaretinin ardından bayramın ilk günü Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde polis ile bir grup vatandaş arasında çıkan arbedede başından yaralanan polis memuru Aykut Şenergin’i evinde ziyaret etti. Yel polis memuruna geçmiş olsun dileğinde bulundu.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU