Kızılay, maske ve dezenfektan dağıttı

Çerkezköy'de 65 yaş ve üstü vatandaşlar ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlar, sokağa çıkma kısıtlamasının 6 saatliğine kaldırılması ile bayramda dışarı olmanın ke

GÜNDEM 26.05.2020 16:51:00 0
Kızılay, maske ve dezenfektan dağıttı

 

 

65 yaş ve üstü vatandaşlar ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlar, sokağa çıkma kısıtlamasının 6 saatliğine kaldırılması ile bayramda dışarı çıkmanın mutluluğunu yaşadı. Çerkezköy’de yaşayan 65 yaş ve üstü vatandaşlar da izinle birlikte sokağa çıkarak park ve caddelere akın etti.

 

DIŞARIDA OLMANIN KEYFİNİ ÇIKARDILAR

 

Parklarda oturan, sokakta yürüyüş yapan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlar, dışarıda olmanın keyfini çıkardı.  Güneşli havanın tadını çıkaran vatandaşların maske taktıkları ve büyük oranda sosyal mesafeye dikkat ettikleri görüldü. 65 yaş üstü vatandaşlar birbirlerinin bayramını da kutladı.

 

 

MASKE VE DEZENFEKTAN DAĞITILDI

 

Türk Kızılayı Çerkezköy Şubesi de, istisna kapsamında 6 saatliğine dışarı çıkan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşları unutmadı. Dernek yöneticileri ve dernek üyeleri, 65 yaş üstü vatandaşlara Kızılay çantası, maske ve dezenfektan dağıtarak onların bayramını kutladı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU