Akay'dan özel insanlara özel ziyaret

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'ni ziyaret ederek engelli vatandaşların sorunlarını dinledi.

GÜNDEM 13.05.2020 18:01:00 0
Akay

 

 

Başkan Akay’ı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte karşılayan Türkiye Sakatlar Derneği Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, ziyaret dolayısıyla Akay’a teşekkür etti. Dernek olarak yardım çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Kocaçınar “Sosyal medyayı reklam amaçlı kullanmadığımız için bizim neler yaptığımızı soranlar oluyor. Bizler bir elin verdiğini öteki el görmesin diyerek çalışıyoruz” dedi.

 

“ENGELLİLERİMİZİN YANINDAYIZ”

 

Çalışmaları ona göre şekillendirdiklerini kaydeden Kocaçınar, öte yandan diğer hayırseverlere de örnek teşkil etmesi için de bazı çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Bu süreçte engelli bireylerin yanında olduklarını söyleyen Kocaçınar, bin 651 üyelerinin olduğunu, pandemi sonrası üyelik çalışmalara devam edeceklerini belirterek “Halihazırda derneğe üye fakat daha önceden vefat etmiş üyelerimiz var. Bununla ilgili yeni üye listemizi hazırlıyoruz. Derneğe üye olmak isteyen çok kişi var. Pandemiden sonra üyelik çalışmalarını başlatacağız” dedi. Derneğe üye alırken çeşitli araştırmalar yaptıklarını söyleyen Kocaçınar, araştırmadan sonra üyeliği onayladıklarını belirtti.

 

 

“BU SÜRECİ HEP BİRLİKTE ATLATACAĞIZ”

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da dernek çalışmalarını takip ettiğini ve çalışmaların takdire şayan olduğunu söyleyerek “Derneğe yeni bir düzen, yeni bir güzellik katmışsınız. Çalışmalarınızdan dolayı sizi ve yönetiminizi kutluyorum” dedi. Koronavirüs süreciyle ilgili de konuşan Akay “Koronavirüs sürecinde tüm vatandaşların yanında olduk. Erzaklarımızı ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz” dedi. Bu süreçte engelli bireylerin de her zaman yanında olduklarını kaydeden Akay, bu süreci birlikte atlatacaklarını söyledi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ