Yurdakul: Esnafın en büyük destekçisiyiz

Koronavirüs tedbirleri kapsamında bir süredir kapalı olan berber, kuaför ve güzellik salonları Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde yapılan değerlendirme ile önceki günden itibaren tekrar hizmet vermeye başladı.

GÜNDEM 12.05.2020 16:36:00 0
Yurdakul: Esnafın en büyük destekçisiyiz

 

Esnafların açılış öncesi iş yerlerinde dezenfekte çalışması yapan Malkara Belediyesi, esnaf için hijyen paketi de hazırladı.

 

"BİRLİK, BERABERLİK VE DAYANIŞMA İLE KAVUŞACAĞIZ"

 

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, "Zor zamanlar yaşayan Malkara esnafının her zaman yanında olacağız. Esnaf dostu bir belediyeyiz ve bu zor günlerde esnafımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Bilindiği üzere berber ve kuaförlerimiz açılıyor. İlçemiz sınırları içinde hizmet veren berber kuaför ve güzellik salonlarını dezenfekte çalışmalarımızı yapmıştık. Bugünde bu açılış sürecine esnafımızın adapte olabilmeleri ve acil ihtiyaçlarını giderebilmeleri için hazırladığımız hijyen setimizi kendilerine dağıtıyoruz. Beklediğimiz güzel günlere tedbiri elden bırakmadan, birlik, beraberlik ve dayanışma ile kavuşacağız. Her zaman esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

Haber / Ruşa ELMA