Belediye, Online Satranç Turnuvası düzenledi

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Online Satranç Turnuvası düzenlendi. Yetkililer, ilk karşıl

GÜNDEM 10.05.2020 12:22:00 0
Belediye, Online Satranç Turnuvası düzenledi

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Online Satranç Turnuvası’na katılmak isteyenlerin öncelikle chess.com adresi üzerinden başvuru bilgilerini girerek Çerkezköy Belediyesi Satranç Kulübü’ne üye olmaları gerektiğini kaydeden yetkililer, "Ücretsiz üyelik işleminin ardından yetkililer tarafından katılımcılara online turnuva için link verilecek" dedi.

 

ÇERKEZKÖY'DE İKAMET EDENLER KATILABİLECEK

 

Başvuruların 15 Mayıs Cuma günü sona ereceğini de kaydeden yetkililer, "Çerkezköy Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Online Satranç Turnuvası için başvurular başlamış olup, başvuru süresi 15 Mayıs Cuma günü mesai saati bitiminde sona erecek. Karşılaşmaların 16 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00 itibari ile başlayacağı turnuva 8 Yaş Altı ve Genel olmak üzere iki kategoride gerçekleştirilecek. Turnuvada Genel Kategoride ilk 3’e girenlere kupa ve satranç takımı, ilk 10’a girenlere de madalya ve Nutuk kitabı hediye edilecek. 8 Yaş Altı kategoride ilk 3’e girenlere ise kupa verilecek. Online Satranç Turnuvası Genel kategoride “3+2   7” turda, 8 Yaş Altı kategoride ise “10+3  5” turda sona erecek. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Online Satranç Turnuvası’na yalnızca Çerkezköy’de ikamet edenler katılabilecek. Turnuvaya katılmak isteyenler 0551 907 15 71 numaralı telefondan Türkiye Satranç Federasyonu Çerkezköy Temsilcisi Ömür Çelik’ten bilgi alabilir" dedi.

 

Haber / Buse SERİN