Ilık: İhtiyaç sahibi 900 aileye gıda yardımı ulaştırdık

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) gönderdiği 900 adet gıda yardımını ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırdıkla

GÜNDEM 6.05.2020 16:21:00 0
Ilık: İhtiyaç sahibi 900 aileye gıda yardımı ulaştırdık

 

KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, “Her yıl olduğu gibi bu yılda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere gönderdiği 900 adet gıda yardımını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmanın manevi hazzını yaşıyoruz. Mübarek Ramazan Ayı’nda ihtiyaç sahibi ailelerimizi az da olsa sevindirmemizde emeği geçen odamızın değerli üyelerine ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne çok teşekkür ederiz" dedi.

 

"BU AYIN RUHUNA UYGUN GERÇEKLEŞTİ"

 

Ramazan ayı süresince ihtiyaç sahibi aileleri sevindirmek istediklerini kaydeden Ilık, "İçerisinde bulunduğumuz ve İslam alemi tarafından aynı zamanda birlik, beraberlik ve yardımlaşma ayı olarak kabul edilen Ramazan ayı münasebetiyle gerçekleştirdiğimiz bu yardımlar, bu ayın ruhuna uygun bir şekilde gerçekleşmiştir. Mübarek Ramazan ayının Kırklareli’mizin ve ülkemizin birlik ve beraberliğini pekiştirmesini temenni eder, herkesin Ramazan Bayramı’nı kutlarım” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN