Çınarlı Mahallesi'ne spor tesisleri kazandırılıyor

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Çınarlı Mahallesi'nde halı saha, spor tesisleri ve çocuk oyun parkını bünyesinde barındıran Semt Sahası Sosyal Tesisleri projesi hayata geçiriliyor. Belediye Başkanı C?

GÜNDEM 5.05.2020 16:30:00 0
Çınarlı Mahallesi

 

Süleymanpaşa Belediyesi, Çınarlı Mahallesi’nde yeni bir Semt Sahası Spor Tesisleri projesini hayata geçiriyor. Toplamda 2 bin 500 metrekare yüzölçümüne sahip projede, 30 metreye 50 metre boyutlarında halı saha, çocuk oyun alanı, cafe, soyunma odaları, spor üniteleri, yeşil alan ve yürüyüş alanları yer alıyor.

 

"VERDİĞİMİZ SÖZÜ YERİNE GETİRİYORUZ"

 

Süleymanpaşalı gençlerin sosyalleşebilmesi, sporla ilgilenebilmeleri ve kötü alışkanlıklardan uzak durmalarına büyük önem verdiklerini kaydeden Yüksel, "Her genç bizim için, yeni bir yarını temsil eder. Süleymanpaşa Belediyesi olarak, geleceğimizin umudu, güveni olan, yarınlarımızda hayata değer katacak olan gençlerimizi önemsiyoruz. Bu sebeple yarınlarımıza yatırım yapmaya devam ediyoruz. Çınarlı mahallemizdeki genç kardeşlerimize verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz. Gençlerimizin sporla ilgilenerek arzu etmediğimiz kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için belediye olarak gerekeni yapmaya devam ediyoruz. Mahallemize kazandıracağımız Semt Sahası, Spor Tesisleri ve Çocuk Oyun Parkı ile vatandaşlarımıza yeni bir yaşam alanı tesis edeceğiz. Önümüzdeki günlerde yapımına başlayacağımız projemizi, kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yakup KARATEPE